Aluminium terrasoverkapping

Onder een aluminium terrasoverkapping van Solid Bow zit u altijd droog. En dat is een geruststellende gedachte in het onvoorspelbare Nederlandse klimaat. Want zelfs op de zonnigste dagen kan een regenbui vallen. Solid Bow heeft een eigen aluminium terrasoverkapping ontwikkeld. Dit model bestaat uit een aluminium frame met een dak van gebogen veiligheidsglas. Niet alleen het frame maar ook het glas kunnen wij in verschillende kleuren uitvoeren.

Gekleurd veiligheidsglas

De aluminium terrasoverkapping van Solid Bow maakt extra indruk met gekleurd veiligheidsglas. Wat dacht u bijvoorbeeld van glas in dezelfde kleur als uw deuren of kozijnen? Zo wordt uw aluminium terrasoverkapping een waardig verlengstuk van uw woning. Daarnaast is gekleurd glas ook in een zonwerende variant te verkrijgen, zodat u er ook in de zomer comfortabel onder kunt blijven zitten.

Een aluminium terrasoverkapping brengt een investering met zich mee, dat geven wij toe. Maar wel een verstandige investering. De waarde van uw huis stijgt er immers meer dan evenredig door, en het duurzame materiaal staat garant voor tientallen jaren buitenplezier. Nieuwsgierig? Bekijk dan eens de foto’s op deze site of vul het contactformulier in om een adviseur bij u langs te laten komen.


Point
Verlichting

Met de optionele verlichting creƫert u een sfeervolle samenhang tussen terras en tuin.

Point
Poedercoating

Deze terrasoverkapping is standaard voorzien van een poedercoating. Deze speciaal aangebrachte poedercoating voorkomt corrosie die kan ontstaan door de variƫrende weersinvloeden die ons land kent. De poedercoating is in nagenoeg elke RAL kleur mogelijk.

Point
Veiligheidsglas

Het dak wordt standaard voorzien van 4 mm dik transparant veiligheidsglas. Optioneel kan de Solid Bow terrasoverkapping worden geleverd met gekleurd veiligheidsglas, waardoor een extra zonwerende werking ontstaat.

Point
Hemelwaterafvoer

Onze terrasover- kappingen worden voorzien van een hemelwaterafvoer (HWA) welke, indien mogelijk, bovengronds op uw bestaande HWA wordt aangesloten.

Eigenschappen aluminium terrasoverkapping

Met een Solid Bow terrasoverkapping verfraait u niet alleen uw terras, ook uw terrasseizoen wordt aanzienlijk verlengd. De Solid Bow terrasoverkapping kenmerkt zicht door zijn gestileerde boogvorm. Optioneel kan de Solid Bow terrasoverkapping worden voorzien van halogeenverlichting, waardoor u een sfeervolle samenhang creëert tussen terras en tuin. Deze terrasoverkapping is standaard voorzien van een poedercoating. Deze speciaal aangebrachte poedercoating voorkomt corrosie die kan ontstaan door de variërende weersinvloeden die ons land kent. De poedercoating, nagenoeg in alle RAL kleur mogelijk, verzekert de constructie van een onderhoudsarme en lange levensduur.


Referenties

Zeer tevreden
Zeer tevreden

We zijn erg tevreden en hebben er al een hoop plezier van gehad i.v.m. het mindere weer.


Solidbow

Hoofdkantoor
Van 't hoffstraat 39-41
2991 XP Barendrecht

Tel: 010-4956777

Openingstijden showroom
Werkdagen 10:00 - 17:00
Weekend & avonden op afspraak